• Despre BAteam
  • Stiri
  • Servicii
  • Solutii
  • Sfaturi de business
  • Cariere

Despre BAteam

alt


In BAteam suntem dedicati intelegerii proceselor de business din cadrul organizatiei dumneavoastra. "Excellence at work" este modul nostru in care intelegem sa avem grija de afacerea dumneavoastra. "Excelence at work" inseamna in primul rand organizare eficienta, procese si obiective convergente, excelenta in managementul afacerilor, integritate profesionala, pasiune si inovatie in tot ceea ce facem.

Experienta noastra de peste 10 ani in elaborarea de strategii de dezvoltare a afacerilor ne-a demonstrat ca intr-un mediu economic competitiv diferenta o face creativitatea si experienta unei echipei manageriale capabile sa creeze sinergiile necesare pentru organizarea si alinierea proceselor de business, a resurselor si a oportunitatilor corespunzatoare fiecarui ciclu de dezvoltare a afacerii pe care o conduceti.


De aceea am selectat cei mai buni practicieni in domeniul consultantei de business si technologiei pentru a va oferi knowhow-ul si experienta de care aveti nevoie pentru a organiza si armoniza afacerea dumneavoastra dupa principiile excelentei in afaceri. In acest sens, putem implica un consultant sau o echipa de consultanti specilizati in domenii convergente organizati pe principii corporatiste.


De la reinventarea proceselor de business, la managementul schimbarii, de la achizitii si fuziuni, managementul crizei si pana la strategii de resurse umane, evaluam corect fiecare etapa de dezvoltare si oferim solutii practice si rezultate vizibile pentru dezvoltarea durabila a companiei dumneavoastra. pe termen lung.


Implementam strategii de business bazate pe solutii practice si pe intelegerea aprofundata a proceselor de business din organizatia dumneavoastra. Reducem timpul de implementare a solutiilor oferite prin aplicarea de strategii de management al schimbarii care sa accelereze adoptarea lor de catre organizatie.

Suntem BAteam si principalul nostru obiectiv este excelenta business-ului pe care il conduceti.