• Despre BAteam
  • Stiri
  • Servicii
  • Solutii
  • Sfaturi de business
  • Cariere

Despre BAteam

alt


BAteam reprezinta un grup de profesionisti cu competente si specializari in dezvoltarea afacerilor. Consultantii nostri sunt grupati strategic astfel incat sa faciliteze dezvoltarea, adoptarea si implementarea de strategii de business bazate pe excelenta.

Job-ul acestor consultanti este acela de a oferi solutii practice bazate pe o metodologie de lucru in care analiza portofoliului de servicii, a proceselor implicate in livrarea serviciilor sau produselor, maparea acestor procese in interiorul organizatiei, analiza acestora pe baza indicatorilor de performanta din industrie si dezvoltarea unui plan de implementare pe principii de excelenta care sa deschida noi orizonturi afacerii dumneavoastra.

Ceea ce aduce nou BAteam pe piata de consultanta din Romania este modul in care reusim sa creem o convergenta cat mai puternica intre portofoliul de servicii, procese, taskuri, obiective, resurse implicate, punctele forte ale organizatiei dumneavoastra si nevoile clientilor luand in calcul oferta concurentei.

Actionam la trei nivele de executie a strategiei: corporativ, clienti, competitie. Pornind de la nivelul analizei companiei dumneavoastra, oferim acea gandire strategica de care aveti nevoie pentru a fi permanent cu un pas inaintea competitiei.

La nivelul companiei - in functie de recomandarile analizei interne si strategia corecta stadiului in care se afla compania dumneavoastra pregatim organizatia pentru nivelul urmator de dezvoltare, cel al excelentei in oricare dintre KSF esentiali in industria in care activati - logistica, productie, financiar, customer service, dezvoltare etc.

La nivelul clientilor - scopul primar al organizatiei dumneavoastra este acela de a va servi cat mai bine clientii la un nivel de profitabilitate cat mai ridicat. Va putem oferi consultanta de care aveti nevoie pentru a pregati organizatia pentru nivelul urmator cel al excelentei in relatiile cu clientii.

La nivelul competitiei - specialistii BAteam detin experienta si competentele necesare pentru a ajuta compania dumneavoastra sa devina competitiva in oricare din cele trei elemente care determina profitabilitatea: pret, volum, costuri.