• Despre BAteam
  • Stiri
  • Servicii
  • Solutii
  • Sfaturi de business
  • Cariere

Despre BAteam

alt


"Excellence at work" inseamna in primul rand organizare eficienta, procese si obiective convergente, excelenta in managementul afacerilor, integritate profesionala, pasiune si inovatie in tot ceea ce facem.


Misiunea noastra: BAteam targeteaza pozitia de lider al pietei de consultanta manageriala din Romania. Vom atinge aceasta pozitie prin excelenta in dezvoltarea si implementarea de strategii de business si printr-un comportament de business de inalta clasa. Oferim un nivel ridicat de performanta si creem sinergii capabile sa deschida noi perspective astfel incat clientii nostri sa isi conduca afacerile la cel mai intalt nivel managerial.


Valorile noastre:


Excelenta
in dezvoltarea si implementarea strategiilor de business ale clientilor nostri este principalul nostru obiectiv. In BAteam excelenta inseamna solutii practice, rezultate vizibile si durabile.


Curaj.
Avem curajul de a ne asuma responsabilitatea pentru solutiile oferite clientilor nostri. Avem incredere in propriile forte pentru ca stim ca dincolo de noi se afla succesul clientilor nostri.


Integritate.
Actionam cu onestitate si etica profesionala pentru ca pornim la drum cu un singur obiectiv, acela de a reusi.


Pasiune.
Punem pasiune in fiecare proiect pe care il dezvoltam. Numai asa reusim sa creem valoare si durabilitate. Pasiunea noastra pentru business uneste oameni, echipe, companii.


Inovatie.
Abordam fiecare companie intr-un mod unic astfel incat sa dezvoltam solutii unice.


Deschizatori de drumuri.
Oferim directii noi pentru companii noi.