• Despre BAteam
  • Stiri
  • Servicii
  • Solutii
  • Sfaturi de business
  • Cariere

Stiri

alt


11 Februarie 2008 - Business Advisory Team lanseaza servicii de consultanta de business sub brandul BAteam - Excellence at work!


Business Advisory Team, cea mai noua companie specializata in consultanta de business din Romania, infiintata de specialisti in dezvoltarea afacerilor cu peste 11 ani de experienta in industrii de succes din Romania anunta azi lansarea serviciilor de consultanta strategica de management sub brandul BAteam.


BAteam este specializata in servicii de consultanta strategica de management, consultanta financiara, managementul operatiunilor, reengineering, achizitii si preluari si tehnologia informatiilor. BAteam se adreseaza companiilor mici, mijlocii si mari orientate catre performanta si dezvoltare durabila. In acest sens BAteam dezvolta si implementeaza solutii inovatoare de dezvoltare a afacerilor capabile sa armonizeze obiective, resurse, oameni, responsabilitati cu un unic scop acela de a le reorganiza si eficientiza procesele de-a lungul intregului lant logistic.
Ceea ce aduce nou BAteam pe piata de consultanta din Romania este abordarea pragmatica prin care reusim sa creem o convergenta cat mai puternica intre portofoliul de servicii, procese, taskuri, obiective, resurse implicate, punctele forte ale organizatiei dumneavoastra si nevoile clientilor luand in calcul oferta concurentei declara Cristian Pielescu, Managing Partner si fondator BAteam.


Serviciile de consultanta BAteam se bazeaza pe experienta practica acumulata in industrii precum retail, distributie, productie, servicii, IT si managementul informatiei in companii multinationale din Romania. Misiunea noastra este de a oferi solutii practice bazate pe o metodologie de lucru dezvoltata in cadrul companiei si care ofera o analiza aprofundata a portofoliului de servicii, a proceselor implicate in livrarea serviciilor sau produselor, maparea acestor procese in interiorul organizatiei, analiza acestora pe baza indicatorilor de performanta din industrie si dezvoltarea unui plan de implementare pe principii de excelenta care sa deschida noi orizonturi pentru clientii companiei.


Metodologia pe care o folosim pune accent pe obtinerea de rezultate rapide si cu impact major in ariile de business agreate impreuna cu clientul ca fiind de importanta maxima spune Cristian Pielescu, Managing Partner si fondator BAteam.


Pentru informatii suplimentare referitoare la compania si serviciile BAteam puteti vizita site-ul www.BAteam.ro sau ne puteti contacta la adresa consultant@BAteam.ro.