• Despre BAteam
  • Stiri
  • Servicii
  • Solutii
  • Sfaturi de business
  • Cariere

Servicii

alt


Pentru foarte multe dintre companiile din Romania organizarea pe departamente si functii specifice reduce productivitatea muncii si determina costuri mari, calitate redusa a produselor sau a serviciilor, timpi de raspuns mici la cererile clientilor si ca rezultat un nivel de service foarte scazut.


De obicei aceste companii irosesc foarte mult timp trecand o sarcina dintr-un department in altul, au structuri complexe cu functiuni multiple care supervizeaza sau contribuie la realizarea aceluiasi task. Procesele de business nu sunt clar definite, sunt complicate, lipseste sinergia si fluenta in executie, deciziile sunt centralizate si intarziate mult iar structurile de costuri sunt haotice.


Pentru aceste companii dar si pentru cele care se indreapta deja catre aceeasi directie specialistii BAteam ofera consultanta si servicii de analiza pre-engineering in vedere identificarii pasilor necesari in vederea reinventarii modului in care isi desfasoara afacerile.


De la dezvoltarea viziunii si a obiectivelor proceselor de business, la identificarea proceselor ce urmeaza sa intre in proces de redefinire, la intelegerea si masurarea proceselor deja existente, la strategia IT necesara, la designul si prototipul a noi procese putem oferi forta si experienta necesara pentru a implementa o schimbare radicala in organizatia dumneavoastra.Pentru excelenta in business-ul pe care il conduceti si pentru o evolutie spectaculoasa in structura dumneavoastra de costuri si in cifra de afaceri va invitam sa ne urmariti in practica.