• Despre BAteam
  • Stiri
  • Servicii
  • Solutii
  • Sfaturi de business
  • Cariere

Servicii

alt


In business cuvantul de ordine este competitie. Pentru cei care inteleg regulile jocului, rezultatele se vad in cifra de afaceri. In egala masura, nivelul costurilor, flexibilitatea si timpul de reactie se regaseste in cifra de afaceri.


Internetul si e-business-ul, pe de o parte, si managementul lantului logistic pe de alta parte, sunt principalele tendinte la nivel international care au avut cel mai mare impact asupra afacerilor si managementului operatiunilor. In egala masura, accentul pe calitate si imbunatatirea proceselor, impactul technologiei, mediul si influenta lui asupra responsabilizarii productiei, implicarea personalului in rezolvarea problemelor, noile abordari in managementul productiei si importanta productivitatii au transformat managementul operatiunilor intr-una din cele mai importante functii din cadrul unei organizatii.


De la planificarea capacitatilor de productie, la design-ul produselor si proceselor, selectarea locatiilor si designul acestora si pana la asigurarea calitatii, planificarea productiei, managementul inventarului si project management si pana la managementul lantului logistic sunt doar cateva din specializarile pe care le acoperim in cadrul BAteam. Specialistii nostri pot lucra alaturi de echipele dumneavoastra pentru a fluidiza si eficientiza operatiunile din productie, lantul logistic, managementul relatiilor cu clientii, marketing si cele financiare.


O echipa de specialisti in managementul lantului logistic poate lucra alaturi de specialisii dumneavoastra. Pentru atingerea de economii de scala prin optimizarea portofoliului de produse, optimizarea stocurilor si a costurilor logistice. Pentru cel mai bun echilibru intre produsele din stoc, cantitatile necesare, timpul de livrare si locatia cea mai eficienta va invitam sa ne vedeti in practica.