• Despre BAteam
  • Stiri
  • Servicii
  • Solutii
  • Sfaturi de business
  • Cariere

Servicii

alt


Cu intelegerea deplina a proceselor din cadrul organizatiei si cu o aprofundare a operatiunilor financiare consultantii nostri pot fi de ajutor echipei dumneavoastra si pot lucra impreuna pentru a va ajuta afacerea sa se dezvolte sanatos.
Daca aveti nevoie de strategii durabile de business, sau daca structura activelor necesita restructurare, daca sunteti aproape de due diligence sau daca aveti nevoie de un model financiar complet suntem alaturi de compania dumneavoastra. Atat cu experienta personala de peste 10 ani in propriile afaceri cat si cu cei mai buni specialisti in domeniu.


Putem oferi consultanta si planuri financiare pe termen scurt, mediu si lung si putem ajuta sa determinati structura adecvata a capitalului. Indiferent de tipul de proiect pe care il ganditi va invitam sa faceti echipa cu cei mai buni. Excelenta in domeniul financiar inseamna crestere sanatoasa pe termen lung pentru compania dumneavoastra.


BAteam ofera servicii de consultanta independenta si furnizeaza resursele si technologia necesara proceselor de audit in care compania dumneavoastra este implicata. In egala masura specialistii nostri sunt alaturi de echipele dumneavoastra si ofera consultanta de specialitate in cazul in care compania pe care o conduceti este implicata in achizitii internationale, implementeaza strategii globale de preturi si necesita o consiliere atenta asupra taxelor aferente tranzactiilor internationale.
Pentru a evita riscurile tranzactiilor internationale si pentru imbunatatirea perfomantei companiei dumneavoastra va invitam sa ne urmariti in practica.