• Despre BAteam
  • Stiri
  • Servicii
  • Solutii
  • Sfaturi de business
  • Cariere

Servicii

alt


Mediul economic imprevizibil necesita o noua abordare in achizitiile si preluarile de companii. Pentru evaluarea de noi oportunitati de business, pentru vanzarea in intregime sau doar o parte din compania pe care ati creat-o sau daca doriti sa evaluati cea mai profitabila combinatie intre o noua achizitie si dezvoltare organica, daca doriti sa intrati pe o piata noua sau pur si simplu doriti sa implementati o tehnologie noua, specialistii nostri va pot ajuta sa faceti urmatorul pas.


De la scanarea si evaluarea potentialului afacerii, la semnarea acordului initial, la due diligence, negocierea si stabilirea conditiilor finale, semnarea acordului final, integrare rapida si pana la asimilarea in totalitate a business-ului specialistii nostri sunt alaturi de echipa dumneavoastra de manageri pentru a va ajuta sa deveniti cel mai puternic negociator.


Specialistii BAteam pot lucra alaturi de echipele dumneavoastra pentru a transfera cele mai bune practici post integrare: dezvoltarea de strategii si metodologii de comunicare, accelerare si adoptare a schimbarii, planuri de integrare, programe de educare a managementului, analize interculturale (costuri, technologie, branduri, clienti) si impactul lor asupra afacerii, planuri pe 100 de zile etc.


Integrarea a doua companii necesita conectarea si deconectarea a mii de procese simultan. Pentru rezultate imediate si integrari rapide va invitam sa ne urmariti in practica.