• Despre BAteam
  • Stiri
  • Servicii
  • Solutii
  • Sfaturi de business
  • Cariere

Despre BAteam

alt
AgilePoint 
www.agilepoint.com

Gartner a incadrat compania AgilePoint (Ascentn) in categoria vizionarilor din piata de Business Process Management, declarandu-i in 2007 "BPM Cool Vendor". Forester a selectat produsele AgilePoint (Ascentn) pentru performantele ridicate, acordandu-le cel mai bun scor din categorie.

 

Pe solutiile AgilePoint (Ascentn) s-au bazat demersurile de Business Process Management ale unor mari organizatii internationale ca Siemens, Philips, Toyota, Bridgestone, Vandemoortele, Chinatrust, Cellcom, Elbit Systems, DaisyBrand. AgilePoint (Ascent) are sedii in America de Nord, zona Asia Pacific (Taiwan, China, Japonia) si EMEA (Belgia si Spania).

 

 

 

 

Innovations Software

 

        

Technology                            www.visual-rules.com

 

 

Innovations Software Technology este unul din primii trei furnizori internationali de platforme de tip Business Rules Management System, conform clasamentelor realizate de compania de cercetare Forrester. Innovations ofera solutii si servicii pentru sectorul financiar, care au la baza tot platforma BRMS, in special pentru Credit Risk Mangement, Customer Relationship Management, Fraude etc. Solutiile dezvoltate de Innovations au fost implementate in banci, societati de asigurare, societati cu profil medical, telecomunicatii, retail, automoto, logistica si chiar de furnizori de servicii IT. 

 

Innovations a fost infiintata in 1997 in Immenstaad, Germania. Din 2008 a devenit membru al grupului Bosch. Sediile regionale sunt la Chicago pentru America si la Singapore pentru Asia-Pacific.

 

Convex Network www.convex-network.ro

 

Convex Network este o firma specializata in solutii IT. Portofoliu de servicii cuprinde implementari de infrastructuri IT (retele, solutii de autentificare, solutii de e-mail, solutii de antivirus si de securitate IT) dezvoltari de aplicatii conform cerintelor clientilor, implementari de solutii de tip CRM, Business Intelligence, Audit de Securitate IT, externalizare de departament IT.

 

 

Qipa  www.qipa.ro

Qipa = training, consultanta, evaluare.
Qipa inseamna proiecte realizate impreuna cu Michelin, Volvo, Schering Plough, HBO, Konica Minolta, Schrack Technik, Medochemie. Inseamna 6 ani experienta pe piata romaneasca, dar si in tari din Europa Centrala (Cehia, Serbia, Bulgaria). Si mai inseamna doua mari directii: dezvoltare profesionala (la nivel de angajat si de organizatie) si dezvoltare personala (la nivel de individ).